Privacy

Hoe gaat De Limburger om met mijn privacy, advertentievoorkeuren en cookies?

Bij De Limburger nemen wij uw privacy en het gebruik van cookies serieus. Wij verzamelen persoonlijke gegevens zoals naam, adres en e-mailadres om onze diensten te verbeteren en te personaliseren. Wij beschermen deze gegevens met strikte beveiligingsmaatregelen en delen ze alleen met derden indien nodig voor onze diensten, met uw toestemming of wettelijk verplicht.

Wij gebruiken cookies om de functionaliteit van onze website te verbeteren, uw voorkeuren te onthouden en analytische gegevens te verzamelen. Daarnaast kunt u uw advertentievoorkeuren beheren en aanpassen. U kunt uw cookie-instellingen altijd aanpassen via uw browser en uw advertentievoorkeuren wijzigen via My Mediahuis account onder 'Mijn Account'. Voor meer informatie kunt u ons volledige privacybeleid en cookiebeleid raadplegen.