Mijn account

Kan mijn abonnement aan meerdere e-mailadressen gekoppeld worden?

Met een abonnement heeft u de mogelijkheid om met één e-mailadres een account aan te maken. Met dit account kunt u op drie verschillende apparaten tegelijk inloggen en downloaden. Afhankelijk van het abonnement kunt u met dit e-mailadres gebruik maken van onze drie nieuwsbronnen. Onze drie nieuwsbronnen betreffen onze website delimburger.nl waar u al onze artikelen en de digitale krant kunt lezen.

Heeft u een compleet of digitaal extra abonnement dan kunt u gebruik maken van onze app DL Krant. Met een digitaal abonnement heeft u toegang tot onze app DL Nieuws en de website.