Digitaal

Hoe installeer ik de nieuwsapp?

Onze app DL Nieuws kunt u downloaden in de App Store of de Playstore.
Beschikt u over een Iphone of een Ipad van Apple, dan kunt u onze app DL Nieuws downloaden via de Apple App Store (iOS). Klik hier om naar de Apple store te gaan.
Heeft u een smartphone of tablet van een ander merk, dan kunt u onze app DL Nieuws downloaden via de Google Play Store (Android). Klik hier om naar de Play Store te gaan.